Zwemstage LSVZ 2011

Welkom allemaal op de blog van Mieke en Céline

Lees mee over onze LSVZ zwemstage - Slovenie 2011! Wij houden jullie op de hoogte met verslagjes van de zwemmers en met leuke foto's!
PS: vergeet niet om af en toe onze visjes eten te geven.
gr Mieke, Céline

vrijdag 8 juli 2011

Zwemstage = zwemmen, eten en slapen?



Toch voornamelijk, maar dat geen enkele dag dezelfde is werd vandaag weer eens duidelijk.
De zwemmers wisten dat er vandaag twee trainingen gepland stonden, maar de dag was allesbehalve een normale stagedag.


 
Een stevige droogopwarming schudde iedereen direct wakker en de daaropvolgende zwemtraining was ook niet min.
 



 
Twee "broken" voor de jeugdploeg/kern en een pittige uithoudingsreeks voor de beloften A deed de zwemmers al uitkijken naar de platte rust.







De zeeduivels trainde eerst een goed uurtje mee, maar gingen dan samen met Brecht minigolfen. Opnieuw veel sport en plezier dus.





Maar ook ons spel liep gewoon door. En voor Lars en Vincent betekende winnen, dat ze moesten verliezen! Vincent verloor het duel en won (kun je nog volgen?). Evelien liep nogal raar rond in het zwembad en Maurits bekommerde zich over Vincent tijdens het middageten.



De mededeling na het eten deed sommige "even" schrikken. Aangezien we een lange training hadden gepland, moest iedereen al om kwart na drie aan het zwembad staan. Anders zouden we het avondeten om 7uur niet halen. Het werd uiteindelijk zelfs halfacht!

2x 1000 voor de beloften, een hele lange ps-reeks (persoonlijke stijl) voor Evelien en VIncent, en 10x400 vs voor Wout en Marnicq. De verwachtingen voor de rest van de training kan je je wel voorstellen.

De zeeduivels speelden "zwem"ganzenbord (met dank aan Els), uiteindelijk gewonnen door Laura.

Rond half zes werd iedereen met spoed het zwembad uitgejaagd, voor het volgende deel van de training. Iedereen was er heilig van overtuigd dat het een zeetraining zou worden. Foto s bewijzen het tegendeel.

Allemaal samen techniek in het zeeeeeeeeeer warme binnenbad, gevolgd door veeeeeel bubbels en bubbels en bubbels van bijna 35graden. GENIETEN!!!!


Morgen mag iedereen een uurtje langer slapen en gaan we op uitstap. Maar dat is nog een verrassing

tot morgen

Mieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten