Zwemstage LSVZ 2011

Welkom allemaal op de blog van Mieke en Céline

Lees mee over onze LSVZ zwemstage - Slovenie 2011! Wij houden jullie op de hoogte met verslagjes van de zwemmers en met leuke foto's!
PS: vergeet niet om af en toe onze visjes eten te geven.
gr Mieke, Céline

donderdag 7 juli 2011

Woensdag 6 juli

De zeeduivels en Maurits hadden vandaag geluk want zei mochten uitslapen terwijl de rest het gewoonlijk dagritme aannam.
Na een verkwikkend ontbijt en een opwarming op de pier konden ze aan hun training beginnen, Lars had blijkbaar nog niet genoeg geslapen want hij viel bijna in slaap bij het eten en zwom overal (heen en weer)behalve waar het moest (rechtdoor).

Ondertussen aan de anderekant van het terrein maakte Brecht onze slapers wakker om ook te ontbijten,
Hierna gingen ze wat lopen,springen, met de bal gooien, kleine kindjes ontmoeten en andere leuke en sportieve bezigheden.
Om 11 uur voegden de zeeduivels + Maurits zich bij de rest voor de lichaamscholing
Hierna was het tijd om te eten en nog belangrijker de siësta. Na verschillende dagen van wakkerliggen besloot zelfs de grote heren kamer hun oogjes toe te doen en wat te rusten net als Maurits,Benjamin en Dylan die ,hoewel ze extra hadden gerust,  toch lekker hebben geslapen.
Na een verkwikkende siësta zijn we met zijn alle naar de grotere winkel gegaan voor een nieuwe vooraad aan koekjes,zonnemelk en multisola. Marnick werd een beetje scheel bekeken door de kasier omdat hij een doos koekjes had omgestoten maar niet had gekocht.

Na het afladen van de versgekochte balast, namen we direct de volgende, en gingen zwemmen.
De zeeduivels en Maurits waren  blij wat water te voelen en deden dan ook hun best om hun stijl te verzorgen.
 Behalve als er een camera in de buurt kwam....
Tijdens het daaropvolgende eten moesten vele teleurgesteld kijken naar bak met frieten waar zij helaas niet mochten aankomen(ondanks de waarschuwing van Brecht er niet in te kijken)
Gelukkig was er een hele boel lekkers over om uit te kiezen dat WEL mocht: Kalamari, tagliëatelli, kippenvleugels en vele meer stond heerlijk opgediend op onze hongerige zwemmers.
Helaas is het nu alweer tijd om te gaan slapen voor mijn petekind Benjamin dus zal ik ook maar afsluiten.
GROETJES en tot morgen,
Vincent en Benjamin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten