Zwemstage LSVZ 2011

Welkom allemaal op de blog van Mieke en Céline

Lees mee over onze LSVZ zwemstage - Slovenie 2011! Wij houden jullie op de hoogte met verslagjes van de zwemmers en met leuke foto's!
PS: vergeet niet om af en toe onze visjes eten te geven.
gr Mieke, Céline

zondag 10 juli 2011

`Rustdag´


Vandaag was de zwaarste dag van de hele stage en tegelijk de laatste volle dag voor de zeeduivels.
Na het zalige uitslapen tot half 9 begon de dag met een `zwaar´ ontbijt van gevulde croisant en choco.


Daarna begon de dag pas echt op gang te lopen, we gingen met 2 taxi's (een auto en een busje) naar Izola.


Na de rit begonnen we aan de wandeling in Izola in de bloedhete zon. Evelien had blijkbaar wat teveel in de zon gelopen en begon nogal raar te wandelen. Ook Maurits en Marnick vielen onder de hitte, Maurits bleef maar verkondigen `Maurits dat ben ik,ik,ik ,ik´
En onze Marnick begon elke zin met `geachte dames en heren´

De zeeduivels daarentegen werden nogal aanhangerig, Laura gaf knuffels elke keer als Brecht iets tegen haar zei,Dylan sloot elke zin tegen Brecht af met `Brecht, mijn geweldige trainer´ en Benjamin stond erop om als Brecht aangesproken te worden omdat hij zijn naam wou veranderen in die van zijn geweldige trainer.



Eenmaal aangekomen aan het strand waren de meeste van deze voorvallen direct beter, om klokslag 12.00u was iedereen van zijn vreemde kuren verlost.

Toen was het tijd voor verschillende leuke activiteiten ( żie volgende blogbericht voor een kleine opsomming). Hier zie je Vincent en Wout, die maar bleef denken aan zijn techniek, op deze foto is hij diep in gedachte verzonken over wat NOG beter kan, wat een geweldige zwemmer.

Na verschillende uren van dolle pret ging iedereen nog eens door de buizen en werd het tijd terug naar de oppikplek van de taxi's te gaan,.onder weg zijn we wel nog even getsopt voor een LEKKER IJSJE.
 Maar deze dag vol verrassingen was nog niet gedaan want als laatste avondmaal voor de zeeduivels aten we pizza!!!
Na al deze opwinding zijn de zeeduivels hun koffers aan het pakken en sluiten wij dit verslagje af... DAAAAG!!!


-Maurits,Evelien,Vincent,Wout en Lars
Memo van Wout : AWESOME !
Extra gebeurenis na het verslag : Iemand was na deze vermoeiende dag nog niet genoeg moe genoeg en heeft een koude douche over zijn verhaaltjes gekregen van Brecht... zowel figuurlijk als Letterlijk.
(Identiteit word geheim gehouden ter bescherming van de (on)schuldige.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten