Zwemstage LSVZ 2011

Welkom allemaal op de blog van Mieke en Céline

Lees mee over onze LSVZ zwemstage - Slovenie 2011! Wij houden jullie op de hoogte met verslagjes van de zwemmers en met leuke foto's!
PS: vergeet niet om af en toe onze visjes eten te geven.
gr Mieke, Céline

zondag 11 juli 2010

verrassing!!!

zat 10 juli

de dag begon heel chaotisch, toen zelfs de trainers zich hadden "overslapen". na het rap rap bij elkaar rapen van onze materialen, snel ontbijten en een korte stevige droogopwarming. maar bij het binnengaan van het zwembad ( badmuts en bril al op, helemaal ingesmeerd en klaar om te zwemmen) werden we snel naar onze kamer gestuurd om ander materiaal te halen voor een bijzondere training, brecht sprintte terug naar de kamer (het was al duidelijk dat we deze "training" niet wilden missen) om te beseffen dat kevin de sleutel had. toen kevin aankwam gooide hijde sleutel  net ietske te hoog in de dakgoot!. na een heldhaftige redding van voornamelijk geert werd de sleutel toch teruggevonden.

nu begon het ook bij iedereen duidelijk te worden dat de trainers zich niet hadden verslapen maar dat onze uitstap van zondag naar zaterdag was verplaatst. nu kon geert ook meegaan. na een ontdekkingstocht door de campingkwamen we aan bij het dok, waar ietske te laat de boor arriveerden. een stage traditie werd eindelijk weer verder gezet.  we zouden pas in de late namiddag terug komen.
de boot zette koers naar een nieuwe horizon, en een klein half uurtje later werd het anker al voor de eerste keer in het water gegooid. tijd om te zwemmen! de kapitein bereidde ondertussen het voorgerecht eerst een vispasta met ansjovis op brood, nadien sardientjes hierna vaarden we verder naar het stadje Piran. na een korte tocht door de zeer smalle straatjes volgde voor sommigen een ijsje. terug op de boot werd de tocht verder gezet met opnieuw de tijd om het frisse water in te duiken. nadien voor iedereen een grote vis, lekkere groentjes en veel calamares. die door sommigen nogal zeer werden gesmaakt. vooral wout kon er maar niet genoeg van krijgen. na weer een frisse laatate duik en een partijtje zee-vier-op-een-rij tussen brecht en mickael keerden we terug richting ankaran. even verloor brecht zijn evenwicht en viel met zijn volledige arm in de koč met tomaat en paprika! we sloten deze heerlijke dag af met een massage van een collega zwemmer onderleiding van celine voor het bedtijd was.


Brecht en annelies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten