Zwemstage LSVZ 2011

Welkom allemaal op de blog van Mieke en Céline

Lees mee over onze LSVZ zwemstage - Slovenie 2011! Wij houden jullie op de hoogte met verslagjes van de zwemmers en met leuke foto's!
PS: vergeet niet om af en toe onze visjes eten te geven.
gr Mieke, Céline

dinsdag 13 juli 2010

maandag 12 juli

hallo allemaal

deze morgen mochten de zwemmers van het VZC langer slapen dan deze ven het BK en BJK. iedereen werd vooral nieuwschierig wakker naar de uitslag van het WK voetbal. Mieke bracht het goede nieuws!
Op training moesten we wel enkele slovenen duidelijk maken waar de limieten van de banen lagen. en zo werd er zo nu en dan eens een sloveen omver gezwommen. het is niet dat ze niet gewaarschuwd waren, maar wie niet horen wil moet voelen. de droogtraining nadien was weer lekker stevig en tijdens de platte rust verlangde iedereen al terug naar het frisse (maar toch nog warme ) water. het is hier snikheet!
na de training gingen we samen nog wat op de pier liggen, waar we van de trainers een kleine tractatie kregen voor de goede trainingen. natuurlijk zaten we weer in het water en wie bezeerde zich weer??? Hannes! weeer naar de EHBO waar ze hem voorstelde een abbonement te nemen. gelukkig maar een klein sneetje. we zijn de scouts van kortrijk tegen gekomen, zij zochten voor hun opdrachten jongens die zich lid wilden maken van hun "masturbatieclub". tot hilariteit van de anderen dacht dries dat het de menstruatieclub was.

het moordspel loopt nog steeds door en de gang blijkt een goede moordplek te zijn. benieuwd wie overwint...


gr ILona en Mijuel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten