Lees mee over onze LSVZ zwemstage - Slovenie 2011! Wij houden jullie op de hoogte met verslagjes van de zwemmers en met leuke foto's!
PS: vergeet niet om af en toe onze visjes eten te geven.
gr Mieke, Céline

woensdag 14 juli 2010

uitslag dinsdag: Ankaran - LSVZ: 1-2

Dag dames en Heren, welkom bij uw vaste sportprogramma "Stage 2010".
Vandaag ben ik uw reporter Kevin Winnen met mijn collega Gert-Jan Schellinck en nemen we de wedstrijd Ankaran - LSVZ onder de loep.

het was een spannende match met veel sensatie. de eerste helft begon met dat een zekere trainer enkele spelers te vroeg wakker maakte. voo de aanvallers van de Belgische beker begon de wedstrijd met een stevige knock-partij in het water wat leidde tot een 1-0 voorsprong voor LSVZ. de oudere verdedigers van het VZC daarentegen hadden minder werk. de jongere VZCers mochten op de bank blijven zitten en lekker uitslapen. tot daar de eerste helft.

"dat was spannend, nietwaar gert-jan¨?" "Jazeker kevin, die LSVZers gaan er stevig tegen aan. en laten de ankaranen geen ruimte om te scoren."

tijdens de rust kwamen de spelers tot ontspanning met een relaxatiesessie en een siesta. zo kunnen ze er weer helemaal tegenaan met een rustige 1-0 in hun voordeel.
 de tweede helftwas voor de LSVZers dan enkel een kwestie van goede techniek en zo brachten ze de stand op 2-0 voor LSVZ. maar dit lieten de slovenen niet zomaar gebeuren en gingen voor de eerste keer echt in de aanval met een pittige zeeslag. te speelden niet echt proper en de LSVZers moesten ploegen door hopen zeewier. de ankaranen kwamen terug tot 2-1.

maar het eindsignaal werd al gegeven. de belgen wonnen en vierden uitbundig met pizza. de terechte winnaars hadden dit volgens de trainers dik verdiend. de spelers zetten ten slotte ook hun trainers in de bloemetjes.

helaas de voorlaatate dag en dat betekent dat koffers woesten gepakt worden om morgen naar huis te vertrekken.

dus beste trouwe lezers., bedankt dat jullie altijd op post waren!